Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

TRAVEL 2002 - specialista na Řecko

TRAVEL 2002 - specialista na Řecko

Moravské nám. 4
602 00 Brno-město
Telefon: 542 210 102
Web: http://www.travel2002.cz
Email: ck@travel2002.cz

 

Již 32. sezónu Vám cestovní kancelář TRAVEL 2002 nabízí letní dovolenu u moře v Řecku (na ostrovech Kréta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Korfu, Lefkada, Thassos), Turecku (Alanya, Side, Belek a Kemer), Bulharsku, Itálii (Kalábrie) a ve Španělsku (Mallorca). Máme širokou nabídku poznávacích zájezdů, zpracováváme poptávky incentivní turistiky, připravujeme zájezdy na míru, školní a tematické zájezdy pro kolektivy a firmy, zájezdy pro odborníky na mezinárodní veletrhy a konference.

VZNIK CK
Cestovní kancelář TRAVEL 2002 byla založena v roce 1990. Jednatelkami společnosti jsou Ing. Jana Enderlová a Martina Múčková. Činnost cestovní kanceláře byla zahájena nabídkou poznávacích zájezdů do zahraničí, která byla záhy rozšířena o pobyty u moře. Jako jedni z prvních jsme nabídli našim klientům pobytové zájezdy s odletem z Brna.

V roce 2003 byl předmět našeho podnikání rozšířen také o pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí. Naše kancelář byla rovněž jednou z prvních incomingových cestovních kanceláří v Brně, specializovanou na zajišťování koncertních turné spolu s poznávacím programem ve střední Evropě.

Dnes naše katalogy přinášejí rozsáhlou nabídku pobytových zájezdů s odlety z ČR a jednu z nejširších nabídek poznávacích zájezdů na českém trhu. Spolupracujeme s řadou renomovaných firem, pro které zajišťujeme semináře a školení. TRAVEL 2002 je členem Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA).

SLEVY
Každoročně nabízíme našim stálým, ale i novým klientům zajímavé slevy a slevy za včasný nákup jak na pobytové, tak na poznávací zájezdy. U řady zájezdů nabízíme pobyty pro děti i dospělé na přistýlkách zdarma! Poskytujeme také slevy pro seniory a pro skupiny. 

Nejvyšší slevy jsou do konce prosince - až 12 % z ceny zájedu! Slevy FIRST MINUTE platí až do 31. 3. 2021.

Výhodou je také parkování zdarma na letišti v Brně, Praze a Ostravě - platí do 31. 1. 2021.

Informace o dalších slevách najdete na našich webových stránkách https://www.travel2002.cz/cs/24-slevy.html.

POBYTOVÉ ZÁJEZDY
V oblasti pobytových zájezdů se specializujeme především na letecké zájezdy do Středomoří. Zajišťujeme leteckou přepravu renomovanými leteckými společnostmi s odlety z Brna, Prahy, Ostravy. Na místě se postaráme o Vaše transfery do místa ubytování. Nabízíme ubytování ve všech kategoriích – od studií a apartmánů s vlastním stravováním až po 5* hotely s bohatým programem all inclusive a animačními programy, skluzavky či akvaparky. Řada z našich hotelů Vám může nabídnout pobyty pro děti zdarma. Ve všech destinacích je klientům k dispozici delegát, který zajistí Vaše ubytování a informovanost o místě pobytu. Na místě můžete využít nabídky fakultativních výletů, možnost zapůjčení automobilu, motorky či kola.

Řecké ostrovy - Kréta, Rhodos, Kos, Zakynthos, Lefkáda, Korfu, Thassos

Turecko - Alanya, Side, Belek, Kemer

Španělsko - Mallorca

Bulharsko - Slunečné pobřeží, Svatý Vlas, Primorsko, Kiten, Lozenec, Obzor, Bjala, Sozopol, Pomorie, Nesebr

Itálie - Kalábrie - východní i západní pobřeží

Chorvatsko - Rabac,

Travel 2002 - Zakynthos
Foto: Zakynhos, Řecko

POZNÁVACÍ ZÁJEZDY
Široká nabídka našich zájezdů vás zavede do tradičních destinací – Polsko, Slovensko, Rakousko, Itálie, Švýcarsko, Maďarsko, Francie, Holandsko, Velká Británie, Řecko a mnoha dalších evropských zemí. V našem katalogu nabízíme přes 300 termínů poznávacích zájezdů nejen po Evropě. Můžete si vybrat leteckou nebo autobusovou dopravu a vždy Vás doprovodí český průvodce. Katalog jsme obohatili o prodloužené letecké víkendy tzv. eurovíkendy a oblíbené pobyty spojené s relaxací a wellness. Turistické zájezdy vás zavedou především do Alp a oblíbené zájezdy do vinařských regionů vám přinesou ochutnávky skvělých vín.

NABÍDKY PRO KOLEKTIVY A ŠKOLY
Nabízíme poznávací i pobytové zájezdy šité na míru v tuzemsku i zahraničí, zimní lyžařské pobyty, zájezdy do divadel a na muzikálová představení, vinné sklepy na Slovácku, výlety lodí po Baťově kanálu. Nabízíme Vám zájezdy již vytvořené a realizované nebo Vám připravíme zájezd dle Vašich požadavků a přání.

INCENTIVNÍ TURISTIKA
- firemní konference, semináře a kongresy
- zájezdy na míru
- teambuilding
- služební cesty
- veletrhy
- doprovodné programy k Vašim akcím
- ubytování v hotelech všech kategorií se zázemím dle požadavků (bazén, whirpool, sauna, fitness, spa centrum)
- konferenční prostory, internet, audiovizuální technika

Za předchozích 31 let existence naší CK jsme získali značné zkušenosti a uspořádali velké množství skupinových zájezdů jak po Evropě, tak do vzdálenějších exotických zemí. Při vytváření programů dbáme hlavně na přání klienta, finanční možnosti skupiny, účel cesty, profesní zaměření apod.

Pokud se chystáte na služební cestu, najdeme Vám nejlevnější letenky, kvalitní ubytování, zajistíme transfery na místě, možnost odborných exkurzí, služby odborného průvodce.

Travel 2002 - Dolomity
Foto: Dolomity, Itálie 

Travel 2002 - Gdaňsk
Foto: Gdaňsk, Polsko

POJIŠTĚNÍ CK

Cestovní kancelář TRAVEL 2002 je pojištěna v souladu s požadavky zákona 159/99 Sb. pro případ úpadku cestovní kanceláře. Toto pojištění je sjednáno u pojišťovny ERV Evropská Pojišťovna, a. s., se sídlem Křižíkova 237/36a, 186 00 Praha 8, IČ 492 40 196. Smlouva byla uzavřena na dobu neurčitou, aktuální pojistné období 1. 1. 2020 - 31. 12. 2021.

Na základě tohoto pojištění vzniká zákazníkovi přihlášenému na zájezd právo na plnění v případech, kdy CK z důvodu svého úpadku:
a) neposkytne zákazníkovi dopravu z místa pobytu v zahraničí do České republiky, pokud je tato doprava součástí zájezdu
b) nevrátí oprávněné osobě zaplacenou zálohu nebo cenu zájezdu v případě, že se zájezd neuskutečnil, nebo
c) nevrátí oprávněné osobě rozdíl mezi zaplacenou cenou zájezdu a cenou částečně poskytnutého zájezdu v případě, že se zájezd uskutečnil pouze z části. 

Kompletní nabídku zájezdů i aktuálních novinek najdete na www.travel2002.cz

Pevně věříme, že si u nás vyberete dovolenou, která vyplní všechna Vaše přání.

ČLÁNKY CK:
Ostrov Lesbos - pohodová dovolená v Řecku 
Side - pestrá dovolené u moře 
Podkarpatská Rus a východní Slovensko jako brána na východ 
Egyptská Taba - přepychová dovolená s úžasnými výlety 
Turecko - dovolená s nevšedními zážitky 
Kos - Hippokratův ostrov 
Ostrov Symi - lodní výlet z Rhodu 
Korfu - dovolená na nejzelenějším ostrově Řecka 
Dovolená na Krétě - sever nebo jih?

Další kontakty

Kancelář STRÁŽNICE:
Kovářská 396 (roh Předměstí)
696 62 Strážnice
Telefon: 518 334 466
E-mail: dovolena@travel2002.cz

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.